miercuri, 24 aprilie 2013

Coffee to go la Cloud No.9

Buna dimineata! :) 

In sfarsit am gasit timpul necesar sa va povestesc unde am baut cafeaua in weekend. 

mcdonald's, coffee, mccafe, coffee to go, http://wheretohavecoffee.blogspot.com
Trebuie sa recunosc ca intotdeauna am preferat sa stau linistita la o masuta, sa ascult muzica buna si eventual sa am o carte in mana in timp ce imi beau cafeaua. Cu toate acestea, in weekend a trebuit sa gasesc o alta modalitate, pentru ca nici in ruptul capului nu vroiam sa ratez editia de Cloud No.9, cu atat mai mult cu cat era o zi superba (perfecta pentru cateva fotografii).

M-am inarmat cu rabdare si cu ambele obiective ale micului meu Nikon, am intrat grabita in McCafe-ul de la unirii - ca tot era in drum - si am pornit agale spre Centrul Vechi, mai exact spre Club Vault unde urma sa gasesc o serie de lucruri deosebite, unele unicat, altele avand alte calitati speciale, care mai de care mai aratoase si mai colorate, in ton cu primavara care se anunta in Bucuresti (si pe care [sincer!] imi pierdusem orice speranta de a o vedea).
H art Shop, Cloud No.9, coffee, http://wheretohavecoffee.blogspot.com
H art shop - unicat

Cloud No.9, coffee, http://wheretohavecoffee.blogspot.com
Clod No.9 @ Club Vault
Am intrat cam timida, nestiind exact ce ma va astepta, pentru ca nu mai fusesem niciodata in Club Vault - dar imediat ce privirea mea a intalnit bijuteriile, gentutele, matasurile si alte minunatii care mai erau acolo, starea mea de spirit s-a schimbat complet. 


Eneada Bijoux, Cloud No.9, coffee, http://wheretohavecoffee.blogspot.com
Eneada Bijoux

d'Adine, Cloud No.9, coffee, http://wheretohavecoffee.blogspot.com
d'Adine - cosmetice bio



PassepartouS, Cloud No.9, coffee, http://wheretohavecoffee.blogspot.com
PassepartouS


si dulce si sarat, Cloud No.9, coffee, http://wheretohavecoffee.blogspot.com
Si dulce si sarat

Bookletta, bags, Cloud No.9, coffee, http://wheretohavecoffee.blogspot.com
Bookletta
Bijuterii diafane, handmade, Cloud No.9, coffee, http://wheretohavecoffee.blogspot.com
Bijuterii Diafane
Happy bow ties by dumitru rodica, papioane, Cloud No.9, coffee, http://wheretohavecoffee.blogspot.com
Happy Bow Ties by Dumitru Rodica
Laura Olaru - handmade bags, Cloud No.9, coffee, http://wheretohavecoffee.blogspot.com
Laura Olaru - Handmade bags

Biscuit, colanti, Cloud No.9, coffee, http://wheretohavecoffee.blogspot.com
Biscuit
Moon by Dana Rogoz, plicuri, Cloud No.9, coffee, http://wheretohavecoffee.blogspot.com
MOON by Dana Rogoz

Cajoux, bentite, coliere, handmade, Cloud No.9, coffee, http://wheretohavecoffee.blogspot.com
Cajoux





































Ce am vazut ?!

Am vazut creatiile a 25 de designeri romani, bijuterii, rochii, colanti, genti, sepci, tricouri, cosmetice bio si chiar dulciuri - toate aratau splendid. Culori vii, stralucire, materiale fine menite sa ne atraga in capcana de a cumpara ceva. Oriunde intorceam privirea vedeam ceva si trebuia sa imi folosesc cu grija autocontrolul, altfel doar-doar ce plecam acasa cu o serie de achizitii mai mult sau mai putin necesare.

Era o atmosfera vesela, toata lumea era curioasa si nerabdatoare sa vada... TOT. Chiar si eu. Chiar daca mi-au placut foarte mult cele expuse, cel mai mult mi-a placut partea de interactiune cu oamenii din "culise" care erau, dupa cum am putut sa observ, foarte incantati ca lumea poate sa le vada minunatiile de creatii la care au muncit probabil foarte mult si de care erau mandri. Cele mai multe dintre doamne (adevarul este ca majoritatea erau doamne) au fost pana intr-atat de binevoitoare incat sa ne si povesteasca despre conceptul din spatele a ceea ce au expus, sa ne spuna despre materiale, despre ce inseamna pentru ele sa isi dedice timpul , pot sa spun - Artei. Ceea ce am vazut poate fi, intr-adevar, numit arta. Cred ca nu am mai vazut de mult atat de multe detalii: perle, fundite, tinte, picturi, tesaturi - va puteti numai inchipui de cata rabdare este nevoie si cat de mult suflet se pune atunci cand lucrezi la asa ceva.

All in all, pentru mine a fost o experienta foarte frumoasa, felicit din toata inima organizatorii (a caror idee cu pop-up store-urile fashion mi se pare absolut fabuloasa!) si toti participantii la eveniment pentru creativitate, bun gust, ingeniozitate si dedicare. Sa vezi intr-un singur loc atat de multe calitati pozitive este REFRESHING pentru mine, avand in vedere lumea in care traim astazi (plata, cu spirit de duzina si ignoranta) - dar sa lasam subiectele sobre pentru zilele ploioase :). Pot sa spun ca a meritat sa imi iau o cafea to go si sa ma grabesc spre eveniment, nu numai pentru ce am vazut, dar si pentru ca am cunoscut oameni deosebiti - artisti ai modei, pentru ca am facut parte dintr-o atmosfera vesela, cu totul si cu totul rewarding. 

Pentru mai multe detalii despre astfel de pop-up stores, accesati  Cloud n˚9 .


Si daca tot am ajuns si in parcul IOR dupa Cloud No.9, sa va arat si cateva fotografii de acolo :)

ratuste, mama si puii, http://wheretohavecoffee.blogspot.com
 
ratuste, mama si puii, http://wheretohavecoffee.blogspot.com
O baie de soare
Parcul IOR, Bucuresti, http://wheretohavecoffee.blogspot.com Shin Tzu grabit, park, IOR, Bucuresti, http://wheretohavecoffee.blogspot.com



2 comentarii: