miercuri, 17 aprilie 2013

Odată cu prima cafea...

winter, cappuccino, restaurant pizzerie new look, wheretohavecoffee.blogspot.comDat fiind ca urmeaza sa va arat locul in care am baut prima cafea, m-am gandit sa va spun povestea din spatele ideii cu acest blog despre cafea si locuri speciale. :)

Sunt multe lucruri care stau in spatele acestui blog, dar cred ca cel mai important este pasiunea pentru management, mostenita de la parintii mei, care au o frumusete de restaurant mititel in Bucovina 

- in care am crescut si am inteles cat de mult inseamna un astfel de loc. Asadar, le multumesc mamei si tatalui meu pentru ce m-au invatat, pentru ca si-au dedicat anii de tinerete mie, mi-au povestit un milion de lucruri interesante si mi-au impartasit pasiunile lor pentru ca, atunci cand "voi fi mare", sa am o multitudine de variante si sa aleg ceea ce mi se potriveste.

Restaurant Pizzerie New Look, http://wheretohavecoffee.blogspot.com, cafea, best foodIn al doilea rand, trebuie sa invat sa imi depasesc timiditatea, iar cea mai buna varianta pe care am gasit-o este crearea unui blog, dar nu orice fel de blog, ci unul care presupune sa vad locatii, sa vorbesc cu oamenii din spatele "cortinei" si sa le aflu povestile.

Ideea a aparut in timp ce... beam o cafea! Bineinteles! Ce coincidenta!!! Vorbeam cu prietena mea - Adina (de care probabil veti mai auzi) - despre cat de multe locuri frumoase sunt si cat de mult ne dorim sa le vedem pe toate. Desigur ca a vedea o multitudine de locatii frumoase in care se bea cafea (sau nu?!) e ceva destul de placut, insa daca reusesti sa mai afli si povestile din spatele acelor cafenele/ceainarii mici, speciale, cu o atmosfera extraordinara... ei bine, asta este mult mai mult decat placut - devine pasiune.

Din acel moment, mi-am dat seama ca trebuie neaparat sa fac asta. Si daca tot voi petrece timpul intr-un mod foarte placut, de ce sa nu impartasesc acest lucru si altor iubitori de locatii speciale ca si mine, altor bautori de cafea?!

Va astept asadar pe acest blog, 24/7,
sa impartasim experiente si sa ne bucuram de... cafea! :)

Coffee - the favorite drink of the civilized world. ~ Thomas Jefferson

2 comentarii:

  1. Bine, Iza ! Multa bafta in continuare si o sa stau pe aproape ca imi place la nebunie cafeaua. Asa ca vezi ce imi recomanzi cand ajung la Bucuresti :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Irina!!! M-a bucurat comentariul tau :) Te astept in Bucuresti si poate ma insotesti intr-o "misiune".

      Ștergere