luni, 3 iunie 2013

BIZZ Café


Tot mergand eu la dentist in fiecare luna la Suceava, cautam un loc in care sa stau linistita inainte/dupa tratament. Haideti sa vedeti ce am gasit! :)



bizz cafe, terasa, intrare

Amplasata intr-un centru de afaceri care simtea nevoia unei astfel de locatii, BIZZ Café  este un loc ideal pentru o discuţie de afaceri sau pur şi simplu pentru a lua o pauză şi a te relaxa. S-a deschis in 2010, pornind de la ideea ca o cafenea reprezinta punctul de intalnire si de prima socializare, dupa care, oamenii se indreapta spre restaurante, baruri, pub-uri si alte localuri.Cafeneaua atrage oamenii la intalnire.
 

Numele de “bizz” vine de la business, fiind o cafenea dedicata persoanelor din mediu business si care defineste foarte bine motto-ul “Good business starts with good coffee”  pe care il puteti vedea mandru pozitionat la intrarea in cafenea, atat in exterior, cat si in interior. 

bizz cafe interior cafenea, mobilier design cafea barbizz cafe, interior, detalii, design, cafeneaDesign-ul cafenelei a fost conceput impreuna cu  doamna arhitect Badalita dorindu-se  un cadru intim, relaxant, un loc unde ideeile de afaceri apar si se rafineaza intr-o ambianta mai placuta decat cea de birou. 

bizz cafe echipa barEchipa este formata din oameni tineri si talentati. Nu si-au dorit sa angajeze oameni cu experienta, ci oameni inteligenti  care sa invete treptat ceea ce presupune un astfel de concept, de cafenea tipica unui mediu business.


cafenea bizz cafe interior design oglinzi, mobilier

bizz cafe bar si news, boabe de cafea




Clientii Cafenelei BIZZ Café sunt locuitori ai Sucevei, fac parte din categoria middle class, cu varsta intre 18 si 45 de ani, sunt educati, le place sa socializeze si stiu sa aprecieze  un serviciu de calitate.

Ca si planuri de viitor, BIZZ Café isi doreste sa fie gazda unui concert in aer liber in imediata apropiere a cafenelei, in care sa fie creata o atmosfera de vara incendiara, iar clientii sa aiba senzatia ca se afla la mare.

Asadar, daca sunteti locuitor al Sucevei si vreti sa luati o pauza de la birou, va recomand BIZZ Café, unde puteti savura o minunata cafea Julius Meinl si va puteti potoli foamea cu diversele sandwich-uri pe care le gasiti in meniu. Mie cel mai mult imi place capuccino-ul, dar  si fresh-urile sunt la fel de tentante. 

cafenea bizz cafe cappuccino si meniu


Pentru a urmari evenimentele organizate, accesati pagina lor de facebook -  BIZZ Café

Va doresc o saptamana frumoasa si nu uitati: Enjoy your coffee!!

Multumiri: Gheorghe David, Daniel Tanase si Paula Postelnicu -  pentru ca si-au facut timp sa imi povesteasca despre BIZZ Café!  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu