luni, 9 decembrie 2013

Cloud No.9 White Christmas Edition

Cloud No.9 se întoarce pe 14 și 15 decembrie cu o ediție absolut fabuloasă! 

Cloud No.9 - White Christmas Edition - se opreşte la bistro-ul La Historia (în Centrul Vechi, Str. Sfântul Dumitru nr. 3). Peste 50 de designeri români, creatori de produse în serie limitată sau unicat, vor prezenta colecţii cu adevărat spectaculoase, care te vor inspira în alegerea celor mai originale şi mai creative cadouri de Crăciun pentru tine şi cei dragi. 

cloud no.9 white christmas edition fashion bucuresti cafea design targCei mai talentați designeri români de haine, pantofi, genți, bijuterie contemporană și decorațiuni realizate manual şi-au pus la lucru creativitatea pentru a-ţi oferi cadouri unice (Irenka, Laura Leather, PassepartouS,  Potocaliu, CinderellaStore, Happy Bow Ties, Idoo și alții pe care deja îî iubiți).

Fiindcă îngrijirea pielii este esențială în sezonul rece, ți s-a pregătit o secțiune dedicată cosmeticelor 100% naturale, aduse de d’Adine, Avalon Skincare şi Soap Mill.

Și ce-ar fi Crăciunul fără ceva dulce? Gourmet boutique-ul Atelier ne aduce bunătăți pregătite în casă, cu grijă și dragoste, după rețele bunicii.

Actriţele Diana Dumitrescu, Doiniţa Oancea şi Ioana Ginghină îşi vor prezenta, în premieră la Cloud No.9 Pop-up Store, colecțiile care le poartă semnătura. D’box by Diana Dumitrescu, Dilo’s By Doiniţa Oancea și Miniart Show by Ioana Ginghină completează un decor fabulos al cumpărăturilor unicat. 


De Crăciun, suntem alături de cei pentru care sărbătorile nu sunt întotdeauna un motiv de bucurie. Cloud No.9 susține cauza Fundației Touched Romania, care luptă pentru a transforma viețile copiilor și a mamelor singure, aflați în situații de dificultate, oferindu-le sprijin emoțional, material și educațional. La Cloud No.9 Pop-up Store, cumpărând o bijuterie Touched Collection, ajuți un copil să aibă sărbători mai frumoase.

”Unde să-mi beau cafeaua?!” se bucură și în această ediție să fie partener media, așa că vă aștept acolo să ne bem cafeaua împreună și să ne bucurăm de o sesiune de shopping în al 9-lea cer!

Găsiți aici detalii despre cum a fost la ediția din vară :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu