vineri, 4 octombrie 2013

Cloud No.9 Pop-up Store - FALL in love edition

Long time no see, nu-i așa?! :)

Astăzi vă dau o veste bună care să mai diminueze din melancolia ultimei săptămâni din București: în acest weekend ne revedem cu Cloud No.9 Pop-up Store!!!



Cloud No.9 - FALLin Love Edition - se oprește la The Drunken Lords, în Centrul Vechi, pe Intrarea Șelari, nr. 3-5, unde te așteaptă creații unice ale celor mai talentați designeri români de haine, pantofi, genți și bijuterie contemporană, care te vor inspira în alegerea garderobei perfecte pentru această toamnă. Aveti ocazia sa vedeti colecții speciale, inspirate de culorile toamnei 2013, create de Irenka, Tom Florian, Simona Oprea, Laura Leather, CinderellaStore, Happy Bow Ties, Idoo, Coolta, Izzabel Lombardi, Larisa Dragna, Potocaliu, Magie Noire sau Alexandra Irinciu. 

Așadar, fashionistelor, în acest weekend vă puteți întâlni cu designeri pe care deja îi cunoașteți și îi admirați, dar și cu noi apariții :) Ne vedem acolo!

P.S.

Ești pasionat de modă și la curent cu ultimele tendințe? Perwoll îți susține viziunea și te ajută să o transformi în realitate! Intrã în concursul LIKE NEW DESIGNERS, organizat de Perwoll și dedicat tinerilor pasionați de modă, și poți câștiga marele premiu în valoare de 1500 de euro. Află mai multe detalii despre concursul Perwoll pe www.perwoll.ro, dar și la Cloud No.9 Pop-up Store.

Intrarea este liberă!

Join la evenimentul de pe facebook aici: https://www.facebook.com/events/1418061711741025/

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu