duminică, 2 martie 2014

Răsfăț de primăvară în culorile Flanco

Bună dimineața! 

Știu... este cam târziu, însă duminica și în război totul e permis, nu-i așa? :)

Astăzi vreau să vă povestesc despre un eveniment simpatic la care am fost inivitată și anume, o seară dedicată femeii la Flanco, în Promenada Mall. Cei de la Flanco ne-au așteptat cu bunătăți gătite de chef Niki Lupșa - care ne-a pregătit o prăjitură savuroasă cu lămâie, un mousse de ciocolată, dar și un mousse de somon și o supă gazpacho foarte fresh (nu m-am putut abține să nu încep cu desertul... :)). 

flanco romania primavara bloggerite eveniment gateste acasa cu niki lupșa
 
flanco romania primavara bloggerite eveniment gateste acasa cu niki lupșa

Am avut parte și de o demonstrație a unui antrenor de fitness care ne-a arătat cum să ne folosim de X-box pentru a ne menține în formă, cu ajutorul unei aplicații create în parteneriat cu Nike. Aplicația propune mai multe programe de antrenament, punand la dispoziție și un personal trainer (foarte util dacă vrei să-ți faci înviorarea dimineața și nu ai timp să ieși la alergat sau să mergi la sală).



În final, am aflat câteva mici secrete despre cum putem face rost de o cafea minunată chiar acasă, cu ajutorul unor espressoare foarte inteligente care ușurează munca foarte mult și care dau gata un cappuccino și un latte machiatto în câteva secunde.


 

flanco romania primavara bloggerite eveniment

Atmosfera veselă de primăvară a fost, bineînțeles, completată de mărțișoarele dăruite fiecărei bloggerițe participante la eveniment și de premiile la micile concursuri organizate pe parcursul serii.

flanco romania primavara bloggerite eveniment
© Dragoș Asaftei
Mulțumiri Flanco România pentru invitație și mărțișor! A fost o seară foarte simpatică. :)

Ah și să nu uit, Unde să-mi beau cafeaua?! vă dorește o primăvară minunată!
P.S. Stay tunned pentru că urmează povestea unei cafenele celebre - Cafeneaua Veche!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu