joi, 26 februarie 2015

Primăvara începe cu PSS! /Party Shopping Socialize!

Sharing Events lansează un nou concept de eveniment numit PSS! (Party, Shopping, Socialize) în weekendul 28 februarie - 1 martie 2015 la Bistro Nouveau, Str. Louis Pasteur nr 63, zona Cotroceni. Împreună, întâmpinăm cum se cuvine primăvara, pe covorul roșu cum altfel? Cu multă energie vă așteptăm și de data aceasta, dar cu mai multe surprize.

Designeri români își vor prezenta noile colecții, printr-un catwalk elegant, dar și nonconformist - sâmbătă 28 februarie începând cu ora 18:00. Seara se continuă printre partenerii evenimentului care au expus obiecte de design interior, accesorii inedite, ținute business și casual, dar și un kids corner. 

La finalul sesiunii de shopping, un mixolog vă așteaptă la bar să vă satisfacă dorințele papilelor gustative cu un cocktail custom made!

Duminică, 1 Martie va fi colorată și înviorată de un workshop de percuție susținut de Mihai Axinte, maestrul tobelor africane și deținătorul Slick Drum Events. De la ora 18:00, timp de jumătate de oră ne vom energiza și distra pe ritmuri încântătoare, apoi desigur, putem vizita cele 3 zone de shopping: fashion, deco și kids corner, unde veti gasi obiecte realizate cu mult suflet și inspirație de către partenerii noștri.



Știm sigur că-ți plac provocările așa că ți-am pregătit surprize on the spot și tombola cu premii la care vizitatorii vor putea câștiga premii atrăgătoare oferite de expozanți. Intrarea este liberă!

Despre Sharing Events vă spunem următoarele: am început să organizăm evenimente împinși și inspirați de sintagma "sharing is caring", de dorința de a ne întâlni cu prietenii în weekend, de a aduna în jurul nostru oameni cu pasiuni, de a petrece timp de calitate, la o cafea sau un pahar de vin.

Pentru că timpul ne lasă impresia că se comprimă, am extins puțin ideea evenimentului, astfel a apărut conceptul PSS! (Party Shopping Socialize) care ne oferă un cadru informal unde putem să împărțim idei, dezbatem opinii, facem sugestii și dezvoltăm relații. Mai simplu spus, la evenimentele PSS by Sharing Events dorim să îmbinăm plăcutul cu utilul, business and pleasure, socializam, ne distrăm, ne prezentăm și promovăm pasiunea și/sau afacerea noastră.

Nu știu voi, dar eu una abia aștept! Ne vedem  în week-end la Bistro Nouveau! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu