vineri, 3 aprilie 2015

Shopping și socializare by Sharing Events

Sharing Events ediția a 4-a își deschide porțile în data de 4 aprilie de la 12:00 la 20:00 la Restaurantul Parma în Tavora, pentru a întâlni producători români de idei și obiecte, iubitori de artă și frumos.




Organizăm acest eveniment în primul rând pentru socializare şi comunciare, unde invitații noștri pot cumpăra sau comanda produse unicat sau custom made, dar în acelaşi timp pot servi şi o cafea, un pahar de vin sau prâzul într-un mediu relaxat și intim.

Din programul evenimentului anunțăm lansare de carte, recital de pian, sesiune de make up demo și alte surprize.



Sharing Events înseamnă în primul rând organizare de evenimente insipartionale și originale sub tutela "sharing is caring". În epoca socializării virtuale, noi ne-am propus să aducem oamenii împreună, către aceleași pasiuni, căutări și hobby-uri.

Pentru că timpul ne lasă impresia că se comprimă, am extins ideea evenimentului, astfel a apărut conceptul PSS! (Party Shopping Socialize) care ne oferă un cadru informal unde putem să împărțim idei, dezbate opinii și crea un hub 100% românesc al oamenilor creativi. Mai simplu spus, la evenimentele Sharing Events dorim să îmbinăm plăcutul cu utilul, business and pleasure.

Contact: office.sharingevents@gmail.com

Ne vedem acolo! :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu